Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нова шахрайська схема: чоловік втратив гроші, повіривши злочинцю

На Тернопільщині нова схема для брехунів та шахраїв. Тепер “передати товар таксисту” – це червоний сигнал, який сповістить про брехню. Так, чоловік втратив 9 тисяч, бо легковажно повірив шахраю на слово.

Така неприємність трапилася з мешканцем Лановеччини. Чоловік у мережі Інтернет розмістив оголошення про продаж будівельної спецтехніки і саме його обрав шахрай для чергової афери, передає 0352.

До мешканця району зателефонував невідомий та навіть не торгуючись захотів придбати віброплиту для вкладання бруківки. Умова була лише одна – за товаром під’їде знайомий таксист. Довірливий чоловік передав будінструмент водію, а 9000 гривень на рахунок так і не дочекався. Довелося спілкуватися з поліцейськими.

Вкотре застерігаємо від подібних необдуманих вчинків. Краяни не довіряйте невідомим. Майно та гроші втратити легко, а повернути важко. Передавайте покупцю товар лише після оплати і лише коли ви власноруч перевірите банківський рахунок. Пам’ятайте, смс про зарахування коштів легко підробити, якщо мобільний прив’язаний до вашого банківського рахунку.

Стало відомо, на що тернополяни витрачають гроші (інфографіка)

Тернополяни вимагають негайного ремонту дитячих садочків