Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині чоловік намагався зарізати іншого

На Тернопільщині власник будинку намагався зарізати свого квартиранта. Відомо, що чоловік перепив та прийшов з претензіями до квартиранта, а потім схопився за ніж.

В Бережанах суперечка між квартирантом та власником будинку закінчилася ножовим пораненням для першого, передає 0352.

Суперечка між двома жителями райцентру Бережани для одного обернулася лікарняним ліжком , а для іншого – кримінальною відповідальністю . Чоловіки не могли поділити помешкання , що належить сестрі підозрюваного, повідомляє прес-служба ГУ НП в Тернопільській області .

Потерпілий орендує помешкання в сестри підозрюваного. Останньому таке сусідство не дуже подобається, тож час від часу, хильнувши спиртного, зловмисник йде з претензіями до квартиранта.

Цього разу лиходій прийшов не просто з невдоволенням, а вхопився за ніж. Закривавленого чоловіка побачила сусідка, вона й повідомила про випадок дільничного офіцера. Прибувши на місце події, поліцейський викликав карету швидкої допомоги, адже чоловік був поранений у ногу. Медики госпіталізували потерпілого. У нього діагностували ножове поранення лівого стегна, крововтрату середнього ступеня важкості.

Поліцейські перевіряють обставини інциденту. Зловмисник у скоєному зізнався. Вирішується питання про порушення кримінального провадження.

На дороги Тернопільщини 21 листопада виїхала спецтехніка (фото)

Через пожежу на Тернопільщині більше ніж 200 автівок застрягли на трасі

Back to Top