Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині хлопець виніс із вікна сусідів більше 100 тисяч гривень

19-річний юнак пограбував власних сусідів. Неприємна історія трапилась у Борщівському районі.

Із заявою в поліцію звернулася жителька села Іване-Пусте. Вона розповіла, що до її будинку забрався злодій та викрав усі заощадження.

 Правоохоронці розшукали зловмисника. Ним виявився 19-річний односельчан потерпілої. Юнак нічим путнім не займався, перебивався сезонними заробітками. Коли з грошима стало зовсім сутужно вдався до криміналу

Помітив, якось, що вікно в сусідів привідчинене. Добре знав, що господарі на роботі тож подався коїти протиправне. Непоміченим пробрався на подвір’я та зумів відчинити металопластикове вікно, яке власники будинку залишили в режимі провітрювання. Забравшись до хати, обнишпорив усі сховки, та таки знайшов бажане – 800 доларів та три тисячі євро. Їх і привласнив. Чужі гроші подався витрачати на випивку і гулянку того ж дня, а вже через декілька днів подався нібито на заробітки на Хмельниччину. Там злодій  і витратив зароблені чужою працею гроші. Додому не повертався довго, однак уникнути відповідальності йому тне вдалося.

Крадію поліцейські таки розшукали, він у скоєному зізнався. За фактом злочину передбаченого частиною з статті 185 ККУ. Тривають слідчі дії.

Священик, який очолив тернопільську єпархію, раніше був у розшуку через крадіжку 100000 доларів?

У Тернополі водії бояться лишати автомобілі біля будинків