Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Мер Тернополя виступив зі звітом робіт перед громадою (фото, відео)

Сьогодні, 4 листопада, мер міста Тернопіль Сергій Надал виступив перед громадою, відзвітувавшись про виконані роботи.«Сьогодні ми з командою за доброю традицією звітуємо перед громадою. Завдяки співпраці та постійному діалогу між громадою, міською радою та депутатами нам вдалося зробити позитивні зміни у Тернополі, – зазначив міський голова. – За минулий рік ми провели велику кількість ремонтно-відновлювальних робіт у парках, скверах, дворах, на дорогах та міжквартальних проїздах. Одночасно ми активно працюємо над збільшенням кількості дитячих та спортивних майданчиків, щоб люди відчували комфорт, а наше молоде покоління було здоровим».

Очільник Тернополя також зазначив, що у місті починає функціонувати нова система оплати і контролю за якістю громадського транспорту, яка дозволить зберегти пільги, контролювати якість перевезень, поступово оновлювати та розвивати транспорт. Окрім того, у місті кращі умови для чесних і порядних підприємців, зокрема введена в дію автоматична система продовження договорів оренди. І це лише незначна частина зробленої роботи.

«У спільній роботі на благо і розвиток Тернополя сподіваюся на підтримку тернопільської громади. Нам потрібна порада і конструктивна критика, яка йде тільки на користь, тому закликаю тернополян бути активними та надавати свої пропозиції», – каже Сергій Надал.

Міський голова також зазначив, що у наступному році місто продовжить працювати у всіх напрямках. Серед пріоритетів – реформа у сфері ЖКГ, кінцевою ціллю якої є цілодобове постачання води і тепла за доступною ціною. Продовжиться ремонт дворів та доріг, планується завершити ремонт дамби і розпочати ремонт Гаївського моста, триватиме реалізація програми «Здоров’я тернополян», розвиток спортивної інфраструктури, планується почати будівництво нового спортивного комплексу тощо.

Зі звітом міського голови Сергія Надала можна ознайомитися на сайті: http://zvit.nadal.te.ua/

У розважальних закладах Львова облава на призовників. Як буде в Тернополі?

Жахлива аварія на трасі Львів-Тернопіль. Загинули хлопець і дівчина