Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Колишній центральний офіс тернопільського Укртелекому здають в оренду

Приміщення на вулиці Чорновола,1, в якому знаходилася тернопільська дирекція ПАТ «Укртелеком», здається в комерційну оренду.

Напевно, колишньому державному монополісту, а нині одному з приватних операторів телекомунікаційного ринку, стільки офісних приміщень не потрібно.

Оголошення про здачу в оренду розміщене на сайті відомої в Тернополі агенції нерухомості “Яворина”.
«Центральна частина міста. Торгівельно-адміністративно-культурний центр. Поруч Театральний майдан. Велика насиченість закладів громадського харчування. Дуже вдале місце розташування, – йдеться в оголошенні. Будинок приваблює своїм величним та презентабельним фасадом. Саме в такій будівлі престижно мати офіс, працювати та приймати клієнтів як в будні, так й у вихідні дні, завдяки ще й інтенсивному руху людей. Наявні всі інженерно-технічні комунікації, опалення індивідуальне (власна котельня). Телефонна та інтернет-лінії. Можливий окремий фасадний вхід”.
Загальна площа двох поверхів, що здаються в оренду – 1200кв.м (1-й поверх 615кв.м, 2-й поверх 580кв.м). Вартість оренди цілого комплексу 203 тисячі гривень в рік. Це в середньому майже по 170 грн. за кв.м. Судячи з усього також розглядаються різні варіанти здачі: окремими кімнатами, блоками, частинами поверхів або цілим поверхом. Площа офісів в такому разі складе від 10 кв.м до 120 кв.м.

 

На Тернопільщині на “гарячому” впіймали чоловіка, який продавав дози наркозалежним

У Тернополі на одній вулиці не будуть їздити тролейбуси