Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Клієнта Луценка з Тернопільщини відпустили за смішну заставу

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Печерський районний суд відпустив під заставу екс-голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган. За словами Сарган, ГПУ просила суд заарештувати Каськіва. Його захист надав довідку про повне відшкодування останнім завданих державі збитків.

«З огляду на цей факт, а також на наявність п’яти неповнолітніх дітей, Печерський районний суд прийняв рішення «застосувати щодо підозрюваного Каськіва запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в межах 2-місячного терміну досудового розслідування. Обрати підозрюваному Каськіву альтернативний захід у вигляді застави».

Суд також зобов’язав Каськіва здати всі закордонні паспорти, а також з’являтися на першу вимогу до слідчого і повідомляти про своє місцезнаходження», – зазначила Сарган.

На Тернопільщині дівчинка втекла з дому до 14-річного кавалера (ФОТО)

Завтра економні тернополяни почнуть отримувати готівку замість субсидій