Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Зв’язали, на голову натягнули пакет і засунули в машину, – так на Тернопільщині “жартують” підлітки

Одразу дві статті Кримінального кодексу України – хуліганство та незаконне позбавлення волі  слідчі Заліщицького відділення поліції інкримінують п’ятьом жителям села Садки. Резонанс у тій справі ще й у тому, що четверо «героїв» – школярі віком від 12 до 16 років.

Деталей кримінального провадження слідчі не розголошують, однак відомо, що четверо неповнолітніх і 19-річний водій іномарки вчинили хуліганські дії та незаконно позбавили волі восьмикласника за те, що той начебто два роки не віддавав грошей семикласникові. Сума боргу становить 15 гривень.

Один зі зловмисників домовився з потерпілим зустрітися біля клубу. Там начебто захотів в туалет, а восьмикласника  попросив зачекати. Тоді на іномарці під’їхали решту компанії. Школяра зв’язали, на голову натягнули поліетиленовий пакет, засунули в машину і повезли. Все це відбувалося у білий день.

Зі слів потерпілого, його вивезли на окраїну села, нагадали про борг, а потім запитали, чи сильно він злякався, мовляв, це були жарти. Назад до села восьмикласник повернувся у тій же ж машині, але не зв’язаний.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 2 статті 296 та частиною 2 статті 146 ККУ. Триває досудове розслідування.

На Тернопільщині в річці загинули дві жінки

“Модель XL”: Дівчина з Тернопільщини вилетіла з шоу (фото)