Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За допомогу правоохоронцям дівчина поплатилась здоров’ям

Молоду чортківчанку побили, коли дізналися, що вона збирається допомогти правоохоронцям. Про це пише Терен.

Жертвою хулігана стала 20-річна чортківчанка. Дівчина погодилася допомогти поліції і поплатилася за це побоями та потрощеними меблями.

– 26-річний чоловік вчинив розправу над дівчиною за те, що була понятою. Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною першою статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Зловмисник потрощив меблі та спричинив тілесні ушкодження 20-річній чортківчанці, – повідомляє ГУ Нацполіції у Тернопільській області.

Таким жорстоким способом молодик вирішив помститися бідолашній за те, що та була понятою під час обшуку у квартирі його друга.

Як розповіла правоохоронцям потерпіла, зловмисник знає її. Тож, дізнавшись, що поліцейські запросили дівчину бути присутньою під час санкціонованого обшуку в помешканні його товариша, не на жарт розізлився. Увірвавшись в її квартиру, пошкодив меблі та побив її.

– За медичною допомогою чортківчанка не зверталася. Їй видали направлення на проходження судово-медичної експертизи. Вартість пошкодженого майна потерпіла оцінили у півтисячі гривень, – йдеться у повідомлені.

В Тернополі Святий Миколай шукає собі помічників

У Тернополі на аптеку скоїли розбійний напад