Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

До Тернопільщині завітав віце-прем’єр

З робочим візитом приїхав до Тернопільщини Степан Кубів, який ще й Міністр економічного розвитку й торгівлі. Прем’єр має проконтролювати ремонт траси.

Робочу поїздку на Тернопільщину перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів розпочав з огляду доріг, передає oda.te. Його зустріли голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна і перший заступник голови ОДА Іван Крисак. Вони разом з начальником служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богданом Юликом показали Міністрові карту основних магістралей області на яких здійснюється ремонт. Зокрема, зосередили свою увагу на ремонті траси Н-02 Тернопіль – Львів.

За словами Степана Кубіва, ремонт дороги Н-02 Тернопіль – Львів проводиться якісно та відповідально. Також він наголосив на важливості ремонту доріг і зазначив, що Уряд заклав до бюджету-2018 42,8 мільярдів гривень для того, щоб продовжити ремонтні роботи на дорогах України.

На капітальний ремонт дороги Н-02 Тернопіль – Львів, протяжністю 39 кілометрів, виділено 302 мільйони гривень. Також роботи проводилися за рахунок коштів, отриманих від впровадження митного експерименту.

На Тернопільщині жінку обікрали у громадському транспорті

На Тернопільщині затримали дилера наркотиків, якого вже давно шукали