Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

До Тернополя приїдуть знімати продовження “Червоного”

Вже відомо, що наступну частину фільму будуть знімати в Тернополі. На разі всі відповідні документи вже отримані, тож нічого змінитися не має. 

 

У Тернополі та області зніматимуть продовження фільму “Червоний”. Зараз завершені переговори і підписані усі необхідні документи. Новий фільм стане приквелом до першої частини стрічки, передає doba.

— Нам вдалось переконати знімальну групу, продюсера і режисера, що Тернопіль ідеально підходить для цих зйомок. Також ми знайшли реального історичного персонажа, який є прототипом “Червоного” і мав схожу історію, як і головний герой фільму. Власне, за життєвими фактами цього чоловіка буде знято і третю частину фільму. Цікаво, що цей тернополянин дожив до 1999 року і він застав ті часи, коли Україна стала незалежною, тому можна говорити про те, завершення історії “Червоного” матиме щасливий кінець, — розповів заступник міського голови.

Зйомки фільму обіцяють розпочати у січні 2018 року. Уже зараз говорять про залучення до процесу зйомок більше 700 людей. Вибрано основні локації та навіть кінопавільйон, де будуть відтворені необхідні елементи фільму.

Відтак, кінокоманда працюватиме у парку Загребелля, у кількох тернопільських двориках, центральній частині міста. Деякі сцени зніматимуться у Кременці.

Ветерани АТО облаштовують квартири, які  виділив «Креатор-Буд» з ініціативи Ігоря Гуди

У Тернополі з’явиться сучасний дитячий майданчик та зона відпочинку