Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Скандальні котельні на торфі не змогли отримати ліцензії

ТзОВ “Тернопільтепло” не змогло отримати ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії з торфу.

В обласну державну адміністрацію звернулось Товариство з обмеженою відповідальністю „Тернопільтепло” (Тернопільська обл., м. Тернопіль, вул. Богдана Хмельницького, буд.11А, код ЄДРПОУ 40639893) щодо видачі ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії з торфу.

Місцезнаходження виробничих об’єктів: м. Тернопіль (вулиці Л.Українки,4, Просвіти,9, Лемківська,23, Купчинського,14, Живова,12). Відбулось засідання комісії обласної державної адміністрації щодо ліцензування провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії, крім виробництва, транспортування та постачання теплової енергії за нерегульованим тарифом.

Розглянувши подані документи, ліцензійна комісія прийняла рішення відмовити у видачі ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ТзОВ „Тернопільтепло”.

Сезон збору цукрового буряка і болото на дорогах: що робити? (фото)

У Тернопільській міській раді новий депутат