Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Водій-наркоман з Тернопільщини сяде за грати

Чоловік, який спричинив аварію, в якій померла юна тернополянка, скоріше за все сяде за грати. Чоловік в момент аварії знаходився під дією наркотичних речовин.

Тернопільська прокуратура уже передала до суду кримінальну справу стосовно водія, який перебуваючи під наркотиками, створив ДТП, в результаті чого одна із пасажирів загинула, передає teren.

На водія автомобіля відкрили кримінальну справу за ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого)

Нагадаємо, трапилася аварія у кінці серпня цього року. Водій, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, врізався в дерево поблизу Дальнього пляжу.

– Внаслідок ДТП неповнолітня дівчина-пасажир  отримала тяжкі тілесні ушкодження, від яких 26.10.2017 року померла у приміщенні Тернопільської обласної дитячої лікарні. Розслідування завершено, – йдеться у повідомленні прокуратури

До слова, водію загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати  транспортними  засобами  на строк до трьох років.

Спеціалісти з Тернополя розповіли про те, що шкодить організму

Як тернополяни ставляться до підвищення цін на цигарки?