Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополян запрошують допомогти військовим та наліпити вареників

Тернопільські волонтери регулярно допомагають військовим фінансово та іншими речами. Цього разу активісти ліплять вареники для нашої армії та запрошують людей долучитись!

Громадська спільнота волонтерів “Бункер С” Тернопіль запрошує тернополян долучитися до ліплення вареників. Готуватимуть їх протягом 2-ох днів, а потім передадуть на Схід, передає ternopoliany.

– Запрошуємо всіх наших трудівників, а також всіх охочих долучатися. Бо ми не просто ліпимо вареники, це наш спосіб висловити українським військовим нашу підтримку і турботу, – кажуть активісти.

Громадське об’єднання працює майже декілька років, майже кожного тижня вони відправляють воїнам АТО на Схід близько 15 тисяч вареників. Долучаються до такої роботи села та райони області. Дехто допомагає продуктами, дехто приходить після роботи і ліпить. Однак, допомага активістам потрібна постійно. Тому, тернопільські волонтери шукають помічників для ліплення вареників.

– 28-29 листопада ліпимо найсмачніші тернопільські вареники для наших захисників. Збираємося традиційно на 17:00 в “БункерС”, за адресою Тернопіль, вул. Старий Ринок, 1А, – повідомили волонтери у Facebook.

Ще один район на Тернопільщині залишився без керівника

Частина Тернопільщини залишиться сьогодні без світла