Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині у жінки вкрали 14 тисяч гривень

Жінка швидко звернулась у поліцію і повідомила про крадіжку. Поки вона працювала, увійшли злодії та поцупили її гроші та банківську картку, з якої потім зняли другу частину суми.

«Джекпот» в сумі майже п’ятнадцять тисяч гривень зірвали зловмисники з обласного центру. 33-річна мешканка тернопільського району звернулась до поліцейських з заявою про злочин, передає lypa.

Жінка повідомила, що на своєму робочу місці потерпіла від рук невідомих. Краянка працює в магазині, а свої особисті речі зберігала в підсобному приміщенні. Двоє невідомих осіб увійшли до приміщення крамниці та вчинили протиправне.

Допоки один відволікав, інший похапцем поцупив жіночу сумочку, де знаходилось готівка в сумі 3 300 гривень та банківська картка. Через нехтування правилами безпеки краянки, яка зберігала пін-код від електронного гаманця з карткою, зловмисники без проблем зняли чималу суму – 11 000 гривень. Тим самим завдали збитків на 14300 гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські вийшли на слід невідомих. Ними виявились місцеві мешканці 1977 та 1976 років народження. Підозрювані вже притягувались кримінальної відповідальності за ст.185 та 309 ККУ.

Зловмисники у скоєному зізнались. Наразі перевіряється причетність пройдисвітів до скоєння аналогічних злочинів.

Триває слідство.

 

На Тернопільщині активісти намагаються допомогти соціально незахищеним

Стало відомо, яку зарплату отримують будівельники Тернопільщини