Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через пожежу на Тернопільщині більше ніж 200 автівок застрягли на трасі

На тернопільській міжнародній трасі трапилась аварія: загорівся автомобіль. Через це утворився величезний затор, понад 200 автомобілів застрягли в дорозі.

21 листопада о 01:52 на автодорозі міжнародного значення М-12, між населеними пунктами Ступки та Романівка Тернопільського району виникла пожежа вантажного автомобіля «Mercedes -Benz Actros», передає ternograd

Внаслідок пожежі, на даній ділянці дороги, було повністю припинено рух транспортних засобів.

На момент прибуття рятувальників полум’ям був охоплений весь автомобіль. До ліквідації пожежі залучались чергові караули 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин Управління. Також на місці події працювали представники оперативно-координаційного центру Управління ДСНС та співробітники поліції.

О 02:49 пожежу локалізовано, а о 03:59 – повністю ліквідовано. Рух автотранспорту відновлено о 03:40. На той момент у тимчасовому заторі, перебувало близько 200 транспортних засобів.

Вогнем знищено вантажний автомобіль «Mercedes -Benz Actros» та вантаж, який він перевозив. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Розслідуванням обставин події займаються працівники правоохоронних органів.

На Тернопільщині чоловік намагався зарізати іншого

На рівні зі столицею: стало відомо, скільки тернополяни платять за опалення (інфографіка)