В Тернополі ситуація зі складними дітьми та дітьми-сиротами поліпшилась

Тернопільські служби передають, що ситуація трохи покращилась, якщо порівнювати з тогорічними показниками. На даний момент, у Тернополі 184 дитини перебувають на обліку служби у справах неповнолітніх. 

На обліку служби у справах неповнолітніх і дітей у Тернополі нині перебувають 184 особи. Серед них: 32 дитини-сироти, 112 дітей, позбавлених батьківського піклування і 40 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, доповідає teren.in.ua.

Порівняно із попередніми роками, ситуація у цій сфері, хоч і не суттєво, але таки поліпшилася. Про це 24 жовтня тернопільським депутатам розповіла начальник міської служби у справах неповнолітніх Зоряна Здеб. Спершу вона звітувала про виконання «Програми запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності на 2014-2017 роки у 2017 році». Інформацію начальника служби у справах неповнолітніх і дітей депутати без дискусій і питань взяти до відома. При голосуванні було 28 «за».

Окрім того, Зоряна Здеб доповідала «Про затвердження Програми запобігання соціальному сирітству, подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2018-2021 рр.». Цей документ також затвердили без проблем – 27 «за». Тепер фінансове управління міської ради має забезпечити щорічне фінансування заходів для виконання даної Програми у межах коштів, передбачених бюджетом на відповідні роки.

 

-

This website uses cookies.