У Тернополі встановили новий рекорд (ФОТО)

Сьогодні в Тернополі встановили новий кулінарний рекорд – приготували страву з 1029 бичачих яєць. 

– Я вже давно відвідую подібні заходи, – розповідає відомий журналіст та телеведучий Костянтин Грубич. – А особливо ті, які пов’язані з їжею.

– Ви не побоялися пробувати страву з такими незвичними інгредієнтами?

– Зовсім ні. Страва вийшла дуже ніжною, а самі бичачі яйця за смаком нагадують білі гриби. Взагалі це дуже ситна та поживна їжа.

– Як вам атмосфера заходу?

– Мені сподобалося те, що тут все по-домашньому, без якогось напруження чи надмірної офіційності. Майже всі одне одного знають, без проблем спілкуються… Подобається козацька кухня, вбрання та настрої.

– Ви вперше в Тернополі?

– Ні. Я був тут разів з 10. Це гарне компактне місто, яке славиться кулінарними шедеврами й особливостями. Про деякі з моїх поїздок ви можете глянути на моєму каналі в Ютуб.

Христина Слота

Христина Слота

This website uses cookies.