Сьогодні в Тернополі встановили новий кулінарний рекорд – приготували страву з 1029 бичачих яєць.
– Я вже давно відвідую подібні заходи, – розповідає відомий журналіст та телеведучий Костянтин Грубич. – А особливо ті, які пов’язані з їжею.
– Ви не побоялися пробувати страву з такими незвичними інгредієнтами?
– Зовсім ні. Страва вийшла дуже ніжною, а самі бичачі яйця за смаком нагадують білі гриби. Взагалі це дуже ситна та поживна їжа.
– Як вам атмосфера заходу?
– Мені сподобалося те, що тут все по-домашньому, без якогось напруження чи надмірної офіційності. Майже всі одне одного знають, без проблем спілкуються… Подобається козацька кухня, вбрання та настрої.
– Ви вперше в Тернополі?
– Ні. Я був тут разів з 10. Це гарне компактне місто, яке славиться кулінарними шедеврами й особливостями. Про деякі з моїх поїздок ви можете глянути на моєму каналі в Ютуб.
Христина Слота