В управлінні статистики Тернопільської області з’ясували, що минулого року у порівнянні із 2015 жителі Тернопільщини з’їли на 1 кілограм риби більше.
З молочною продукцією у нашій області взагалі все добре. Ми споживаємо її на 36 кілограмів більше, ніж у середньому по Україні. Більше їмо і картоплі. Аж на 18 кілограмів. Але не варто поспішати заздрити.
Тернополяни їдять менше риби – на 3 кілограми; цукру – на 4 кілограми; м’яса – на 5 кілограмів. А фруктів нам перепадає менше аж на 8 кілограмів.
Окрема мова про яйця. Минулого року пересічний житель області їх з’їв на 11 штук більше, ніж у середньому по Україні. В розрахунку на одну особу припадає 278 штук.
This website uses cookies.