Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині поліцейські “замутили” нелегальний алкогольний бізнес (ФОТО)

На Тернопільщині колишні поліцейські, що займались незаконним виготовленням та збутом алкогольної продукції постануть перед судом.

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), ч. 3 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, або збут підроблених марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) КК України стосовно організованої групи осіб.

Розслідуванням встановлено, що організована група із 4 осіб, 3 з яких працювали в Борщівському відділенні поліції Чортківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, впродовж травня-листопада 2016 року спільно з місцевими підприємцями реалізовували мешканцям області незаконно виготовлені алкогольні напої з підробленими марками акцизного збору.

Під час санкціонованих обшуків у помешканнях вищевказаних осіб виявлено та вилучено контрафактної алкогольної продукції понад 500 літрів та спирту в кількості 88 декалітрів.
Слідство завершено.

 

У Тернополі відбудеться чемпіонат області з легкої атлетики

У Тернополі через небезпечний вірус дітей без щеплення не допустять до навчання