Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чому в Тернополі бояться циган?

На Тернопільщині вже кілька разів були скандали за участі ромів. Не винятком став і минулий день.

За минулу добу на Тернопільщині від ромів постраждали двоє людей. Зокрема, житель села Двірець на Кременеччині втратив 15 тисяч гривень і усі ювелірні вироби. Господарі двері зачинили, але ключ лишили на одвірку, де його легко знайшли крадії. Того дня під приводом купити вишивку ходили вулицями  особи ромської національності.

А у селі Пилипче, потрапивши на господарство 82-річної пенсіонерки, невідомі поцупили в неї 2 500 гривень і золоту каблучку. Як і в першому випадку, в селі також перебували роми.

Правоохоронці радять не впускати до хати невідомих, надійно зачиняти двері і не залишати ключі у замку. Вони зазначають, що не надійними сховками є підвіконня, килимки вазони поряд з дверми чи одвірки. Їх у першу чергу обшукують зловмисники.

Якщо ж непрохані гості якимось чином все ж переступили поріг – якомога швидше спровадити їх за двері. Ні в якому разі не виймати при них кошти. Адже злодії розраховують побачити сховок, аби згодом непомітно викрасти кошти. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Оприлюднено стартову дату опалювального сезону

Ще один тернопільський бізнес-проект змінить господаря (ФОТО)