Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ціна зими: cкільки коштуватиме тернополянам одягнутися

Вартість одягу постійно зростає, аби купити якісну річ, доводиться викласти півзарплати.

Вже за місяць розпочинається зима, тож ТЕРЕН вирішив дізнатися, в скільки обійдеться тернополянам оновити зимовий гардероб.

Куртка:

Аби купити нову куртку на синтепоні, оздоблені штучним матеріалом, на тернопільському ринку доведеться заплатити від 1190 грн, якщо ви хочете пуховик із натуральним хутром, то тут ціни стартують від 3500 грн.

Взуття:

Найдешевше зимове взуття тернополянам обійдеться у 360-450 грн, однак це – звичайні короткі черевички із ненатуральної замші чи шкіри. Ціни на шкіряне взуття стартують від 1100 грн, та це все минулорічні моделі. Аби купити чоботи, які відповідають модним тенденціям, доведеться викласти від 1800 грн.

Шапки:

Найпростішу теплу зимову шапку нині можна придбати за 180 грн, якщо ж ви хочете щось оригінальніше, до прикладу, в’язану шапку із помпоном з натурального хутра, то це обійдеться вам від 250 грн.

Шарф:

Великий теплий шарф-хустка, які нині такі модні, вартує 200-250 грн, звичайний в’язаний шарф можна придбати за 150-250 грн.

Рукавички:

Теплі тканинні рукавички із хутром всередині коштують 130-160 грн, однак за натуральні шкіряні рукавиці будьте готові віддати 500-600 грн.

Тож, аби одягнутися на зиму, тернополянам доведеться витратити:

«По-бідному» (куртка на синтепоні, китайське взуття, проста шапка, шарф та тканинні рукавички) – 2150 грн

«Золота середина» (куртка на синтепоні, шкіряне взуття, шапка з хутром, шарф та тканинні рукавички) – 3180 грн

«Елітний» ринковий варіант (пуховик із натуральним хутром, сучасне шкіряне взуття, шапка з хутром, шарф та шкіряні рукавички) – 6300 грн.

Діана Гоголь

Ажіотаж триває: тернополяни місяцями чекають на біометричні паспорти

Увага! У Тернополі вночі обікрали банкомат. Допоможіть впізнати злодіїв (ВІДЕО)