Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі шукають директорів та бухгалтерів (СТАТИСТИКА)

У Тернопільській області все ще триває бум вакансій. Проте цього тижня ситуація дещо змінилася.

Для аналізу ринку праці я провела огляд сайту work.ua. Тут за останній тиждень розмістили 525 вакансій з прив’язкою до Тернопільської області.

Що стосується категорій, то найбільше роботодавці шукають: працівників на виробництво – 212 вакансій, торгових представників та закупників – 176, працівників роздрібної торгівлі – 154, людей для сфери обслуговування – 137 та працівників транспортної сфери – 109. Найменше вакансій розміщено за категоріями: страхування – 2, нерухомість – 3, юриспруденція / культура, музика та шоу-бізнес – 5.

У пошуку за посадами лідирують вакансії для директорів – 23 одиниці та бухгалтерів – 19. Найменше потребують: няню – 1, SMM-менеджера – 2, юриста / маркетолога / мерчендайзера – 3, оператора ПК / промоутера / супервайзера / оператора call-центра – 5.

Пропоновані зарплати теж різняться. Представникам робочих спеціальностей голові платити від 4200 до 12000 гривень на місяць. Майже на одному з ними рівні отримуватимуть торгові представники та представники роздрібної торгівлі (4000-8000 + відсотки від продаж). Водіям, офіціантам, барменам готові платити в середньому 4000-5000 гривень.

Христина Слота

Косметолог ділиться з тернополянками секретом краси

Український фотограф створює неймовірну казку (ФОТО)