Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі трапилось диво: пес лазить по деревах

Тернополяни активно обговорюють випадок, який трапився нещодавно в центрі міста. Люди побачили, як по деревах лазить собака.

Рідкісне явище бачили вчора тернополяни, які увечері гуляли в центрі міста. За магазином «Дністер», як іти до архіву, на дерево видряпався собака. Заліз туди неспроста – вище від нього на цьому ж дереві сидів чорний кіт. Але кіт виліз аж на верхівку, а пес зупинився на гілці десь за 5 метрів від землі. Далі – не зміг. Зрозумів, що сили нерівні і гепнувся на тротуар. Одразу ж до нього підбігли перехожі, які фотографували це диво. Перевірили, чи все з ним добре. Дехто наважився погладити.

Цього собаку, кажуть, щодня бачать у центрі міста. Він – біло-молочного кольору, охайний, має новий ошийник.

– Собаку давно знаю. – розповідає дівчина, яка назвала себе Ірою Багірою. – Вона часто ходить в центрі. Вперше бачу, що він ще й відважний герой. Майже скелелаз. Добивається своєї цілі – за котом і на дерево заліз. Він постійно буває на зупинці біля церкви Різдва Христового. Там у мене з ним навіть фото є. То була зима. Пам’ятаю, я – в білі шубі і він такий біля мене біленький. Люблю собак будь-яких – і породистих, і дворняг.

Джерело: pro.te.ua

Син колишнього мера Тернополя образився на журналістів програми «Ревізор»? (ФОТО)

Профілактика грипу: що і скільки коштує