Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі мати-одиначка займалась сутенерством

Тернополянка відкрила власний “бізнес” ескорт-послуг. Жінка шукала на роботу людей зі всієї України та намовляла них займатись проституцією. На разі, правоохоронці затримали горе-бізнесвумен.

Справжню секс-індустрію розвинула у Тернополі 26-річна мати-одиначка. Вочевидь жінці набридло заробляти на життя законним способом, вона вирішила стати сутенеркою. В спілку закликала ще подругу та товариша, повідомляє realno.te.ua. Жінки виконували адміністративну роботу, а чоловік займався довозом.

В інтернеті знайшла жінок віком від 25 до 30 років з різних куточків України. А саме — Дніпропетровської та Запорізької областей. У яких були свої сім’ї, діти, чоловіки. Вдома повії розповідали, що їздять у Тернопіль на роботу, мовляв, там доглядають за людьми похилого віку. Схема у них була налагоджена.  Працювали вахтовим методом. Два тижні — дві дівчини, наступних два тижні — інші дві.

Зустрічалися на виїзді, а саме: в готелях, саунах, квартирах.  Послуги оцінювали так: 1 дівчина — 1200 грн., а якщо потраплявся гурман і хотів обох зразу — це вже вартувало 3000 тис. грн.

До слова, клієнтів горе-бізнесменші шукали також в інтернеті. За ними слідкували тернопільські правоохоронці з квітня місяця. Тим часом збирали докази. Попалися дівчата на гарячому в одному із готелів міста.  Правоохоронці  вчини обшук на орендованій квартирі, де мешкали дівчата. Там знайшли записники, списки та мічені купюри.

Ведеться слідство.

Тернополян вчать прибирати за домашніми улюбленцями (ФОТО)

Мешканці Тернопільщини принесли в поліцію зброю, бойові припаси та вибухівку (ФОТО)