Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі готують до відкриття новий дім моди

У Тернополі планують відкрити грандіозну студію для моделей, де будуть допомагати українкам виступати на міжнародних показах. Цей проект очолює тернополянин, який вже давно живе в Канаді. 

Новий модельний дім Giogia star house відкриють у Тернополі. Проект є українсько- канадський і має на меті просувати наших дівчат за кордоном, доповідає ternopil.te.ua.

Окрім цього, модельний дім готуватиме дівчат до Всеукраїнських конкурсів краси та навчить, як стати шляхетною леді.

– Ми плануємо створити модний дім, який не матиме аналогів у Західній Україні. Це буде не просто модельна школа, а справжня модельна студія, де дівчат готуватимуть до конкурсів краси та навчатимуть, як бути шляхетною леді, – розповів представник Національного комітету “Міс Україна” в Тернопільській області та співзасновник модельного дому Володимир Заверуха.

Ще одним співзасновником проекту є виходець з Тернопільщини, який вже 27 років мешкає в Канаді, Алекс Іванюк. Він зазначає, що готовий просувати наших дівчат закордоном.

– Я сам родом з Тернополя, хоч вже 27 років живу у Канаді. Пам’ятаю, як в Тернополі вперше проводили конкурс краси і це було щось неймовірне. Тому ми вирішили, чому б не спробувати і не допомогти нашим красивим дівчатам добитись світового визнання і рівня.  Відтак, ми готові шукати і просувати найкрасивіших українок в Маямі і Торонто, – розповів Алекс.

У Тернополі з’явиться новий дитячий садок

В селі поблизу Тернополя чоловік вчинив самогубство