Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни у соцмережах сміються з оновленого аераційного фонтану (ВІДЕО)

У вітряну погоду до найдовшого фонтана України краще і близько не підходити – потрапите під холодний душ.

 

Відповідне відео в соцмережах опублікував тернополян Володимир Лазарчук.

” Щось робили-робили та не виробили. Учора ввечері пішли подивитись на нове освітлення нових фонтанів. Виявилось, що подивитись можна тільки здалека, бо ближче до дійства почуваєш себе як жертва урагану Ірма”, – написав користувач.

” Я зрозумів – це прокляття. Ну, глибока аморальність міських сподвижників і дивовижний непрофесіоналізм мають такі досить земні пояснення як брак освіти, дефекти виховання чи вплив спадковості. Але є досить прості речі де мало б вистачити навіть їхніх з дібностей. Потенціал озера використовується слабо і “циганка”, та й ці фонтани речі потрібні і чим більше циганок і фонтанів, тим краще. Але от коли побачив фотки цих фонтанів, перше що прийшло в голову, а як бути коли вітер з озера..? І поки подумав, під фотками вже було коменти про те ж саме. “, – пише Павло Федоришин.

Однак трафунок став темою і для жартів:

” на халяву можна помитись, а ти не задоволений таким подарунком від ТМР “, ” І попратись, і посуд помити, і з собою в бутлі набрати. А хто не хоче змокнути про тому, хай дощовика собі вдіне і не вибадує!) ” – пишуть тернополяни.

” Проблема вирішується доволі просто і дешево – до системи прикручується мінімальний датчик, який робить фонтану викл, якщо дме вітер. Тобто, фонтан працюватиме лише до певних порогових значень вітру і/або його – вітру – напрямку. Передайте цю ідею замовнику, хто дотичний (управління благоюстрою чи хто там?) – хай дозамовлять цей копієчний тюнінг “, – радить користувач Алекс Волков.

” Раніше, щоб добратись з Нового Світу в Центр попри озеро мені потрібно було враховувати лише наявність опадів. Згодом довелось враховувати ще наявність собак немаленьких розмірів і траекторію їх руху. Потім ще враховувати швидкість руху велосипедист ів, їх кількість та їх намір довести один одному в кого насос більший. Тепер я зобов’язана враховувати ще напрям вітру та його силу. Дякую владі за моє постійне вдосконалення “, – додає Ольга Мазаєва.

У Тернополі на пішохідному переході збили дитину (ФОТО)

У Тернополі вчителька поміняла чоловіка та стала героїнею телешоу (ФОТО)

Back to Top