Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стало відомо, чому у Тернополі не у всіх будинках тепло

У Тернополі котельні запустили 23 жовтня о 6 годині ранку. Проте, жителі міста скаржаться, що в їхніх будинках досі холодно. Чому опалення не включили, як обіцяли, пояснили в КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

– Основна проблема, з якою традиційно стикаються під час запуску, це – заповітрення батарей чи відсутність мешканців у “проблемних” квартирах. Зазвичай на технологічний запуск систем передбачено 72 години. Одною із проблем є людський фактор, адже відновлення тепла у кожному будинку здійснюється фактично вручну, то ж працівники обслуговуючих підприємств не можуть фізично здійснити усі технічні роботи за один день, – розповідає менеджер із адміністративної діяльності КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” Олександр Лазарчук.

За його словами, впродовж вихідних працівники підприємства здійснювали пуско-налагоджувальні роботи, здійснювали контрольний огляд обладнання, тобто проводили технічні роботи, – пише “Тернопіль житлово-комунальний”.

– Просимо із розумінням ставитися до процесу подачі опалення, адже цей процес вимагає затрат часу і не може бути одномоментним для всіх будинків, – каже Олександр Лазарчук.

У випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням у житловому фонді, тернополяни мають звертатися до свого обслуговуючого підприємства.

На Тернопільщині біля Теребовлі величезний затор через масштабну аварію (ФОТО)

З’явилося відео затримання тернопільських чиновників (ВІДЕО)