Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сповідь утриманки: як жити “на широку ногу” й ні в чому собі не відмовляти (ФОТО)

На сьогодні безліч дівчат стають утриманками, намагаючись так досягнути певних цілей в житті. Однією з них є сьогоднішня героїня.

Дівчина на ім’я Симона Тун є професійною «леді для дозвілля» і веде розкішний спосіб життя коштом багатих і щедрих залицяльників.

25-річна Симона каже, що вирушаючи на «гламурні» вечірки, витрачає тисячі фунтів на дизайнерський одяг і взуття.

Розкішний спосіб життя щомісяця обходиться дівчині в 4000 фунтів стерлінгів і повністю фінансується щедрими залицяльниками, які платять за її квартиру в Лондоні, абонемент в спортзал, свята, дизайнерський одяг і навіть операцію по збільшенню грудей.

«Утриманка – це та, хто веде прекрасний спосіб життя, живучи в розкоші», – говорить Симона.

Дівчина зізнається, що рідко встає раніше полудня і не розглядає роботу як джерело доходу.

«Я ніколи не уявляла себе з кимось, хто не буде доглядати за мною і оплачувати мій спосіб життя. Я спробувала, але це просто не спрацювало. Мій спосіб життя в середньому обходиться в 4000 фунтів стерлінгів на місяць… Я не стала б зустрічатися з тим, хто не багатий – я не знаходжу невдах привабливими».

Симона родом з Нортгемптоншира. Вона рідко встає до полудня, літає по всьому світу, ніколи не готує для себе, а замість цього харчується в дорогих ресторанах.

«Я прокидаюся близько полудня. Я не люблю ранок. Я йду в спортзал і займаюся від двох до трьох годин, потім відпочиваю або роблю манікюр. Потім я і мій найкращий друг обідаємо. Увечері я одягаюся і йду в яке-небудь гарне місце. Раз на кілька днів я купую щось нове, і раз в тиждень – нову сумочку».

Симона ходить по магазинах, щонайменше, раз на день, насолоджуючись відпочинком і тим, що всі покупки оплачують її залицяльники. Від нового брендового Rolex до сумочки Chanel і блискучого нового автомобіля. Симона отримує шалені подарунки від своїх благодійників.

«Найбільш щедрий подарунок, який я отримувала – це автомобіль Range Evoque, який ідеально мені підходить», – говорить Симона.

«Минулого тижня я була в Дубаї 5 днів, мій нинішній чоловік дав мені 8 000 фунтів і сказав: «Іди в магазин і насолоджуйся». Це було неймовірно!»

Життя Симони зараз в корені відрізняється від життя в Нортгемптонширі.

«У моєму рідному місті не було ніяких можливостей», – згадує дівчина.

За словами Симони, її батьки схвалюють такий спосіб життя дочки і навіть дружать з одним з її залицяльників.

«Моя сім’я сказала мені: «Якщо це дійсно те, чого ти хочеш, тоді вперед!», – каже дівчина.

У Симони є друзі, які так само, як і вона, живуть коштом багатих спонсорів.

«У мене є двоє друзів, які стали кваліфікованими лікарем і адвокатом завдяки своїм залицяльникам», – говорить Симона.

У 18 років Симона уклала контракт з модельним агентством і працювала моделлю 2 роки. Вона стверджує, що навіть не знала що таке «утриманка», поки випадково не стала однією з них в 20 років. Її залучили харизма, високий статус і багатство.

Відтоді для пошуку багатих спонсорів Симона використовувала спеціальний веб-сайт.

«Я познайомилася з успішним хлопцем, який мені дійсно сподобався. Також, мені сподобався його спосіб життя, де він живе. Ось так я і стала тим, ким зараз є».

«Люди часто уявляють, що бути утриманкою – це ходити на побачення з товстими чоловіками і задовольняти всі їхні сексуальні бажання. Але це не так, – говорить Симона. – Це не ескорт, я зустрічаюся виключно з одним, і це дійсно відносини».

У Симони було вже шість довготривалих відносин з багатими залицяльниками, в списку яких є навіть 62-річний чоловік, хоча вона зізнається, що ця 38-річна різниця у віці все ж занадто велика.

«Мені зазвичай подобається хтось, хто на 15 років старший за мене. Вік 40-45 – це відповідний для мене вік, вони знають, як піклуватися про вас найкращим чином, – зізнається Симона. – Вони дивляться на вас, як на дочку. Це може прозвучати якось не так, але я маю на увазі, що вони піклуються про вас».

Коли мова йде про перше побачення, у Симони є чітке правило: ніякого сексу.

«Тільки після 6-7 побачення я залишуся з моїм новим хлопцем».

Але не завжди все гладко …

«Ви закохуєтеся, ваше серце розбивається. Те, що вони старші й багатші, не означає, що ваші почуття не можуть бути справжніми, і що ви не можете через них страждати, – відверто каже дівчина. – Я була в ситуаціях, коли я була нещасна з людиною, але я не розлучалася з-за його фінансового становища».

Попри засудження з боку, Симона задоволена своїм способом життя.

«Люди засуджують мене, деякі вкрай негативно. Вони кажуть, як я можу покладатися на якогось хлопця. Але мене не хвилює, що говорять оточуючі. У мене це виходить. От і все!».

Переклала Христина СЛОТА

Гормон кохання, або нова комедія у Тернополі

У Києві поранено куратора тернопільських радикалів. ОНОВЛЕНО