Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Смертельна аварія у Харкові: відомі перші деталі (ФОТО, ВІДЕО)

У Харкові днями трапилася смертельна масова аварія. Так, легковий автомобіль на швидкості врізався у натовп. 

На сайті форуму Харкова з’явилися зображення із камер спостереження, на яких видно моторошну аварію на вулиці Сумській.

На першому фото видно, як на тротуарі поруч із пішохідним переходом стоять люди, а на другому зображенні, зробленому через 3 секунди, – усіх цих людей збиває Lexus.

Тим часом користувачі форуму повідомляють, що Олена Зайцева, яку називають винуватицею ДТП, видалила свою сторінку із соціальної мережі «ВКонтакте». Але користувачі встигли зробити її скріншот.

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня у центрі Харкова сталася ДТП, унаслідок якої шестеро людей загинули і ще п’ятеро отримали травми різного ступеня тяжкості. За попередніми даними,

Подробиці жахливої ДТП у Харкові: Lexus на великій швидкості проїхав на червоний сигнал світлофора і врізався у Volkswagen Touareg. Від удару Lexus вилетів на тротуар, де в цей момент перебували десятки пішоходів. За кермом Lexus перебувала 20-річна дочка місцевого бізнесмена Олена Зайцева.

Поліція Харкова відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу. Вона стосується порушення правил дорожнього руху, передбачене покарання – ув`язнення терміном від 7 до 12 років.

Тернопіль прирівняли до Лас-Вегаса (ФОТО)

У Тернополі молодики на підпитку ображали людей