Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Підозрюваного у вбивстві молодої дівчини все ще триматимуть під вартою (ВІДЕО)

Справа по вбивстві Ірини Мукоїд все ще триває. Під час чергового слухання судді продовжили арешт підозрюваного

Учора в міськрайонному суді Тернополя розглядалось клопотання про подовження Василю Гнатюку терміну тримання під вартою. Відтак, підозрюваний у вбивстві 17-річної дівчини перебуватиме у слідчому ізоляторі ще два місяці – до 30 листопада.

У ході судового засідання, яке тривало понад п’ять годин, захисники Василя твердо відстоювали його позицію щодо домашнього арешту. Хлопець просив суддю змінити міру запобіжного заходу та відпустити додому під постійний контроль.

Втім, прокурори та слідчий наполягали на двомісячному подовженні строку, мотивуючи це тим, що результати експертиз, які проводились над підозрюваним у Львові досі не готові, а перебуваючи поза межами СІЗО, Василь “може чинити тиск на свідків, переховуватись від слідства та впливати на речові докази”.

Варто зауважити, що головуючий суддя Дзюбановський, який веде дану справу, вирішив піти у відпустку – його місце тимчасово зайняла суддя Мостецька А.А.

Нагадаємо, що Василь Гнатюк підозрюється у вбивстві молодої дівчини Ірини Мукоїди, яка була знайдена на дорозі згвалтованою і зарізаною.

Слідство триває і досі, а прямі докази, які вказують на причетність Василя відсутні. Проте є цілий ряд фактів, які вказують на ймовірних вбивць та неправдоподібність поліцейської версії.

В мережі показали, наскільки екстремально випробовують літаки (ФОТО)

У Тернополі наркоторговці підуть під суд