Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщину насуваються дощі (ІНФОГРАФІКА)

Все в найближчі дні Тернопільщину очікує потепління та дощ. Про це пише 20 хвилин.

Як пише на своїй сторінці в Фейсбуці синоптик Наталія Діденко, сьогодні, 2 жовтня, очікується хмарний день, без найменшого натяку на те, що сонце вигляне, хоча і опадів теж ніде не очікується.

“Холод буде вже останнім – вночі ще можливі заморозки, а ось вдень буде від 7 до 12 градусів, однак на півдні і на заході країни вже потеплішає до 15 градусів”, – зазначає Діденко.

В гідрометеоцентрі повідомляють, що 2-3 жовтня в Україні на поверхні ґрунту заморозки 0-4° (2 жовтня у південних та північних областях на поверхні ґрунту місцями заморозки 0-4°).

У вівторок, 3 жовтня 2017 року, дощі можуть дістатися до західних областей України з боку Німеччини. Синоптики прогнозують, що температура підвищиться. Вночі прогонозують від 3 до 5 градусів, вдень – близько 13 градусів тепла.

А в середу, 4 жовтня, дощова погода добереться майже до всієї України. Сухо прогнозують лише на сході та частині півночі.

В четвер, 5 жовтня, синоптики обіцяють, що дощі покинуть українські регіони. Вдень буде похмуро та прохолодно – близько 15 градусів. Вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 6-8 градусів.

В п’ятницю, 6 жовтня, погода суттєво не зміниться.

Прогноз погоди на 2 жовтня
Прогноз погоди на 3 жовтня
Прогноз погоди на 4 жовтня
Прогноз погоди на 5 жовтня
Прогноз погоди на 6 жовтня

З’явилися подробиці у справі резонансного зґвалтування тернополянки

У Тернополі пасажир робив масаж водієві маршрутки (ФОТО)