Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В аматорському чемпіонаті програли команди з Тернопільщини

На превеликий жаль тернопільські команди не зуміли позитивно показати себе в аматорському чемпіонаті. 

Дві тернопільські команди, які виступають у чемпіонаті України серед аматорів у 7-му турі зазнали виїзних поразок. Теребовлянська “Нива” поступилася у Соснівці (Львівська область) місцевому “Рочину” – 1:2, а чортківський “Кристал” програв в Оржеві (Рівненська область) – “ОДЕКу” – 0:3.

Матч у Соснівці був рівним, а його долю вирішили два голи забиті господарями наприкінці кожного з таймів. На останній хвилині першої 45-хвилинки господарі отримали право на пробиття штрафного удару. У боротьбі за позицію гравець “Рочина” ліктем вдарив Романа Гаврилюка. Поки той лежав, опонент підхопив м’яча та зробив навісну передачу з правого краю штрафного майданчика, а Іван Данилюк замкнув дальню стійку (1:0). Теребовлянці відігралися всередині другого тайму. Капітан “Ниви” Віктор Ковалик зробив передачу на свого форварда Святослава Дзядикевича. У боротьбі нападника гостей з захисником м’яч трішки змінив траєкторію та відскочив до Немо Шелії, котрий легким дотиком переправ смугастого у нижній кут воріт (1:1). Але втримати цілком заслужену нічию “Нива” не зуміла. Після далекої діагональної передачі метрів на 40, центральний оборонець теребовлянської команди Павло Макогон та воротар Андрій Гарас не розібралися хто має йти на м’яч, у підсумку досвідчений гравець “Рочина” Андрій Дева з близької відстані поцілив у ворота “Ниви” (2:1).           

“Рочин” (Соснівка) – “Нива” (Теребовля) – 2:1 (1:0)

1 жовтня. Соснівка. Стадіон “Шкільний”. 500 глядачів.

“Нива”: Гарас, Полянчук, Макогон, Ковалик-к, Сухецький, Гаврилюк, О. Никеруй (Червонецький), Луцик (Штанкевич), І. Сороцький, Шелія (Боженко), Дзядикевич.

Голи: Данилюк (45), Дева (81) – Шелія (63)

В Оржеві більш досвідчена команда “ОДЕК” на класі перемогла чортківський “Кристал”. Розгром гостей розпочав добре знайомий тернопільській публіці за виступами у ФК “Тернопіль” Віталій Богданов. А в другому таймі з різницею в тридцять хвилин футболісти “ОДЕКа” зуміли відзначитися ще двічі та оформили за собою комфортна перемогу.

ОДЕК (Оржів) – “Кристал” (Чортків) – 3:0 (1:0)

1 жовтня. Оржів. Стадіон “ОДЕК”. 150 глядачів.

Голи: Богданов (8), Семенчук (60), Дацюк (90+2).

Джерело: ФФТО

Гроші Клименка віддадуть в бюджет до вироку?

Впіймали грабіжника, який у тернополянина у парку в Топільче вирвав з рук телефон