Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Відтепер електроопалення коштує дешевше

З першого жовтня тернополяни зможуть зекономити на електроопаленні. Про це заявляє БезТабу.

З першого жовтня люди, котрі користуються електроопаленням, будуть платити за електроенергію за пільговим тарифом – 90 копійок за кВт-год.

Цей тариф діє лише в опалювальний сезон – із жовтня по квітень включно .  А при наявності електролічильника – енергія, що споживається в нічний період із 23.00 до 7.00, буде коштувати вдвічі дешевше: 45 копійок. Для мешканців нададуть визначений обсяг електроенергії за цим тарифом – 3 000 кВт в місяць. Якщо тернополяни використають понад ліміт, то оплата за стандартною ціною – 1,68 грн за кВт-год.

Ці зміни стосуються мешканців приватних будинків з електрокотлами та квартир без газопостачання та центрального опалення, які обігріваються електроенергією.

Щоб перейти на такий економний тариф, тернополянам слід оформити зміну типу опалення. Якщо споживач встановить електроопалення, він одразу матиме право платити за меншим тарифом. З цими питаннями треба звертатись в центри обслуговування клієнтів енергопостачальних компаній, пише “Тернопіль житлово-комунальний”.

У Тернополі сталася потрійна аварія

Мер Чорткова потрапив в аварію (ФОТО)