Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Аераційний фонтан у Тернополі працюватиме ще кілька днів (ФОТО)

Цими вихідними тернополяни та гості міста ще зможуть насолодитися красою фонтану на Набережній. Опісля його збираються відімкнути.

Аераційний фонтан на Набережній, через який Тернопіль порівнюють з Лас-Вегасом, працюватиме ще кілька днів – 19-22 жовтня. Тож у городян та гостей міста ще є час, аби помилуватися красою фонтану з підсвіткою увечері.

– Спершу планували, що фонтани у Тернополі працюватимуть лише до Покрови. Але оскілька тепла погода, то графік продовжили до 20 жовтня, – повідомляють у прес-службі управління ЖКГ. – І всі фонтани у місті 20 жовтня законсервують. Усі, крім аераційного на Набережній ставу. Бо його ще не здали в експлуатацію, оскільки ще проводять пусконалагоджувальні роботи.

Як пояснили у прес-службі, щовечора цей фонтан працює не лише для того, щоб потішити тернополян та гостей міста, а й для налагодження багатьох ньюансів, які невидимі для перехожих. Але добре помітні для фахівців.

– Зараз обговорюють, якою має бути висота струменя, яке освтілення, щоб все було максимально ефектно, – додають у прес-службі. – Тому, можливо, тернополяни помічають, що щоразу фонтан працює по-різному. Аераційний фонтан працюватиме поки дозволить погода і поки не завершать усі роботи. Орієнтовно фонтан працюватиме до понеділка, 23 жовтня.

Після усіх налаштувань фонтан передадуть на баланс КП “Водоканал”.

Джерело: 20 хвилин

Найстарші мешканці Тернопільщини розказали секрет довголіття (ФОТО)

В тернопільській школі на дітей чатує небезпека? (ФОТО)