Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині розпочався осінній призов на військову службу

Служитимуть тернополяни, здебільшого, на території Західної України у місцях постійної дислокації військових частин і у район проведення АТО не направлятимуться.

Про це, під час брифінгу в облвійськкоматі, наголосив ТВО військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату полковник Леонід Нечепорук. За його словами, призову на військову службу до лав Збройних Сил та інших військових формувань України підлягають громадяни чоловічої статі, яким виповнилося 18 років, котрі є придатними за станом здоров’я і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

– Відправлятимемо до війська осіб від 20 до 27 років. Загалом цієї осені з Тернопільщини буде призвано близько 300 наших земляків, – повідомив полковник Леонід Нечепорук.
За його словами, вже 10 жовтня з обласного збірного пункту буде відправлена перша партія молодого поповнення.

Серед основних вимог цьогорічного осіннього призову – не допустити відправлення до військових частин призовників, які не придатні для служби за станом здоров’я.
Призов триватиме до 30 листопада. Забезпечуватимуть осінню кампанію в регіоні Тернопільська обласна та 16 районних призовних комісії.

Голлівудські зірки “переходять” на вишиванки (ФОТО)

Тернопільські борці здобули шість медалей на турнірі