Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин пив пиво із незнайомцем і потрапив у біду

Випадкове знайомство обернулося для тернополянина втратою мобільного. Новоспечений товариш, на пропозицію котрого випити пристав житель обласного центру, пограбував його.


Зі слів потерпілого, свого кривдника він зустрів на стадіоні. Той підійшов до нього і запропонував разом піти до крамниці за пивом.

Стан алкогольного сп’яніння та ще й пропозиція чергової дози вмить «подружили» двох незнайомців. От тільки в одного з них одразу виник злочинний умисел, бо побачив у незнайомця мобільний.

Коли пляшки зі слабоалкоголем були майже порожні новоспечений товариш попросив телефон, аби зробити важливий дзвінок. Тернополянин сам набрав продиктований номер і навіть натиснув виклик, як раптом молодик вирвав у нього з рук мобільний і кинувся навтьоки.

Грабіжника розшукали поліцейські. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини житель села Біла Тернопільського району. У лиходія вилучили речовий доказ. Щодо нього розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 КК. Триває досудове розслідування.

Біля Тернополя гуляв грузин із гранатою (ФОТО)

На Тернопільщині дві подруги зайшли до перукарні і зганьбились