Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Проїзд Тернопільщиною вдалося зберегти лише завдяки ремонту дороги Р-41

Шляховики завершили ліквідацію руйнувань на обході Тернополя (траса Р-41).На проблемних ділянках виконано повну заміну дорожньої одежі.

Служба автомобільних доріг вже близько року докладає титанічних зусиль, аби забезпечити проїзд обходом Тернополя. Нині він є єдиною можливістю для водіїв великогабаритного транспорту перетнути область і з Півночі на Південь, і з Заходу на Схід, адже вже понад рік Гаївський міст «під замком» для вантажівок. Раніше транспортне навантаження на об’їзну розподілялося рівномірно. Та лише погляньте, скільки великогабаритних автомобілів зараз рухається обходом Тернополя!  

Навесні шляховики стикнулися зі справжньою катастрофою: ділянка обходу біля шляхопроводу провалилася! Втім, Служба автомобільних доріг у Тернопільській області зробила все, аби не перекривати рух трасою Р-41. Якби рух фур обмежили і нею, то великогабаритний транспорт просто був би змушений об’їжджати усю Тернопільську область. 

За понад рік безперервного потоку лавини вантажівок основа траси Р-41 подекуди втратила свою несучу здатність. З огляду на це, усі ремонтні заходи дорожників матимуть тимчасовий ефект доти, доки не буде вирішена проблема перевантаження. Невідомо, чи після наступної зими на обході знову не утвориться провалля.  Єдиний вихід з ситуації – негайний ремонт Гаївського мосту. Та на це, передусім, необхідна політична воля Тернопільської міської ради (балансоутримувача мосту).

У Тернополі “копи” вмовляли жінку не вистрибувати з вікна (ВІДЕО)

У Тернополі немає чим дихати. Дачники “розважаються” (ФОТО)