Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Волині дівчину вночі висадили з рейсового автобуса (ФОТО)

Водій автобуса висадив неповнолітню дівчину вночі посеред поля через пільговий квиток.

Водій автобуса «Нововолинськ – Київ» пізно ввечері висадив посеред поля дівчину з квитком, який вона придбала за посвідченням дитини з багатодітної сім’ї. Мовляв, «не настільки багатий, щоб возити таких людей по пільгах».

Про це написав у Фейсбуці селищний голова Благодатного (у складі Нововолинської міської ради Волинської області) Олександр Топорівський.

З його слів, інцидент трапився 16 жовтня. Дівчина сіла в автобус о 22:30, однак, проїхавши ним кілька кілометрів, опинилася серед поля з великим багажем.

«Вчора за посвідченням дитини з багатодітної сім’ї дівчина купила квиток на нововолинській автостанції, сіла на автобус о 22:30 «Нововолинськ – Київ». Водій сказав, що такий квиток в нього не діє, але диспетчер ніби вирішила, автобус відправився.

Через кілька кілометрів автобус зупинився, і серед ночі в полі водій висадив дівчину з великим багажем! Перевізник відреагував так – каже, не настільки багатий, щоб возити таких людей по пільгах», – йдеться у дописі.

Олександр Топорівський зазначає, що з цього приводу скерував письмове звернення голові Укртрансбезпеки Михайлові Ноняку, та сподівається, що водій і перевізник понесуть відповідальність.

«Думаю, що з таким ставленням до людей цей перевізник може возити максимум картоплю. Письмове звернення скеровую голові Укртрансбезпеки Михайло Ноняк і сподіваюсь, що водій і перевізник понесуть відповідальність», – зазначає Олександр Топорівський.

Бабине літо на заході України зіпсують дощі

На Тернопільщині ледь не згорів врожай кукурудзи (ФОТО)