Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Голову ОДА Степана Барну помітили у черзі за дешевою піцою (ФОТО)

На запитання тернополян щодо негативних висновків “Ревізора”, Степан Барна відповів, що це одна з його найулюбленіших піцерій і він і далі буде її відвідувати.



В Тернополі Микола Тищенко відвідав ряд закладів, серед них паб “Файне Місто”, ресторан “Оскар”, легендарну “Стару піцерію” та “перлину” гастрономії – закусочну “Темп”.

Перевірку проводили ще в травні, захищати ж честь закладів міста нещодавно їздили їх представники та чиновники міської ради на пост-шоу “Страсті за Ревізором”. Передача вийшла в ефір кілька днів тому та викликала чималий резонанс у місті.

Скажімо щодо улюбленої багатьма “старої піцерії” думки тернополян розділилися: одні вражені умовами, в яких готують піцу та засуджують працівників цього закладу, інші завзято захищають їх, стверджуючи що тут найкраща у місті піца і вони все одно будуть тут обідати.

Свій вибір зробив і губернатор Тернопільщини Степан Барна, який сьогодні обідав у “Старій піцерії”, повідомила 0352.ua тернополянка Оксана. На запитання людей щодо негативних висновків “Ревізора”, Степан Степанович відповів, що це одна з його найулюбленіших піцерій і він і далі буде її відвідувати.

У Тернополі злодій “обчищав” багатоповерхівки

Відомій тернополянці з “VIP Тернопіль” потрібна допомога (ФОТО)