Заради наркотиків чоловік обікрав кіоск

У Тернополі чоловік обікрав кіоск заради того, щоб купити наркотики.

Срібні речі, викрадені з прилавку одного з кіосків на вулиці 15 Квітня, зловмисник продав перехожому за безцінь. Потерпілий повідомив, що з його майстерні по ремонту ювелірних прикрас невідомий викрав кілька срібних речей та втік.

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. За словами старшого слідчого Тернопільського відділу поліції Тараса Сиротюка, менше доби знадобилося оперативникам, аби вийти на слід та затримати підозрюваного.

– До скоєння даного правопорушення причетний раніше судимий тернополянин, 1972 року народження. Він уже неодноразово відбував покарання за майнові злочини. На сьогодні йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину відповідно до статті 185 частина 2 ККУ – крадіжка, вчинена повторно. Чоловікові обрано запобіжний засіб тримання під вартою.

Вартість викрадених срібних ланцюжків близько півтори тисячі гривень. Продав їх підозрюваний за ціну в п’ять разів меншу. Гроші витратив на купівлю наркотиків. Затримали зловмисника за кілька метрів від місця злочину. Його перевіряють на причетність до інших злочинів.

Триває слідство.

Віталій Чемерис

This website uses cookies.