Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Відома дата презентації iPhone 8 (ВІДЕО)

В мережі з’явилася точна дата презентації нового iPhone 8. Новинку покажуть уже 12 вересня. 

Випуск нової моделі буде присвячений 10-річчю смартфону “Apple”.

В останні місяці аналітики стверджували, що через суттєві недоліки компанія не встигне презентувати новинку восени. Однак розробники запевнили, що допрацюють “iPhone 8” до 12-го вересня. “Яблучний” смартфон презентують через тиждень після початку продажів у США корейського “Samsung Galaxy Note 8”. А безпосередньо продажі “iPhone 8” розпочнуться через 10 днів після презентації.

Експерти прогнозують високий попит на “iPhone 8”.

“Згідно з нещодавнім опитуванням, 52% людей готові купити нову модель “iPhone” протягом найближчих трьох місяців. Це найвищий показник з 2010-го року”, — розповідають у компанії маркетингових досліджень “451 Research”.

Передбачається, що ціна “iPhone 8” становитиме 1000 доларів США за базову версію і 1400 доларів США коштуватиме смартфон із більшим обсягом пам’яті.

Напередодні в мережу потрапили перші знімки “iPhone 8”. З них стало відомо, що в новому смартфоні буде 5,8-дюймовий OLED-екран, який матиме окантовку шириною близько 4 мм. Кути екрану будуть заокруглені. Службова інформація (індикація мереж, ступінь заряду тощо) буде винесена на додаткову панель. В останню розробники вмонтували розмовний динамік, фронтальну камеру та стандартні датчики наближення і освітлення. Повідомлення операційної системи і додатків будуть відображатися на основному екрані, а так звана “чорна смужка” знизу телефону буде відведена виключно під службові потреби.

Місця для стандартної кнопки “Home” в нижній частині фронтальної панелі не залишилося. Передбачається, що її зроблять віртуальною.

На нижній частині смартфону можна побачити стандартний порт “Lightning” та стереодинаміки. 3,5 мм аудіопорти так і не з’явилися. Тому користувачам “iPhone 8” доведеться використовувати перехідники або фірмові навушники від компанії “Apple”.

На задній панелі є тільки камера з двома об’єктивами, які розділяє спалах.

Тернополянка хотіла красу, а отримає в’язницю

Тернополянин вимагав 1000 доларів у коханця дружини