Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вакарчук здивував публіку незвичним вчинком

Соліст гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук під час виступу здивував своїх фанів. 

Лідер гурту “Океан Ельзи” , львів’янин Святослав Вакарчук зірвав бурхливі овації під час виступу в Українській Академії Лідерства.

Про це пише styler.rbc.ua.

За інформацією видання, під час виступу перед студентами Української Академії Лідерства Вакарчук запитав, хто з студентів має найвищі бали по ЗНО з англійської та української мови.

Коли руки підняло багато студентів, лідер гурту “Океан Ельзи” запитав, хто із них просто зараз готовий вийти на сцену і синхронно перекладати його промову на англійську мову.

Цього разу руки підняли далеко не всі: готовими зважитись на такий крок виявилися лише декілька хлопців і дівчат. Найпершою руку підняла киянка Христина. Вона вступила до Академії цього року.

“Ось ця дівчина – справжній лідер! Бо вона не побоялася підняти руку і зважитись на щось складне, нове і невідоме. Якщо ви хочете бути лідерами, мусите пам’ятати: ваша перша і найголовніша чеснота – це вміти брати на себе відповідальність”, – сказав Вакарчук.

Після цього він сказав, що пожертвує кошти на соціальну ініціативу, навчання чи стажування Христини.

Такий вчинок Вакарчука викликав захват у аудиторії і зірвав бурхливі овації залу.

“Коли ви чогось хочете, коли ви впевнені у своїх силах і йдете вперед, вас обов’язково так чи інакше чекає нагорода. Навіть коли ви про неї не думаєте. Я прочитав в буклеті Академії, що можна пожертвувати гроші на різні корисні речі. Наприклад, зробити внесок у реалізацію студентського соціального проекту. Я бажаю пожертвувати на студентський соціальний проект або на стипендію на участь у експедиції тисячу доларів для Христини. Конкретні приклади вчать краще, ніж слова”, – сказав Вакарчук.

Мобільний інформаційний пункт управління юстиції завітав у місто Бучач

На Тернопільщині хлопець покінчив життя самогубством