Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В обласній адміністрації ще одна гучна відставка

Вчора, 6 вересня, в мережі з’явилося повідомлення про відставку в. о. начальника відділу взаємодії із ЗМІ Тернопільської ОДА. Про це сама Надія Копилець написала на своїй сторінці в Фейсбук. 

Пані Надія написала доволі великий пост, у якому частково пояснила, чому саме йде з посади:

“Отже, настав час для #time_for_growth! Даєш старт #next_level! 🙂

Друзі, колеги, шановна FB-спільното і особливо медійники Тернопільщини – офіційно інформую, що складаю повноваження в.о. начальника відділу взаємодії із ЗМІ Тернопільської ОДА. Так, таке моє рішення. Ці 1,5 роки стали для мене цінним досвідом, завдяки спільній роботі ми змогли зробити результат, який ставила собі за мету, вступаючи на посаду. Прес-служба ТОДА поступово, але впевнено перетворюється на комунікативний майданчик між владою та ЗМІ. Далі – є всі можливості, аби нарощувати сили і йти уперед. Тож, щиро дякую кожному із вас!

Дякую медіа-спільноті – за те, що тримали в тонусі, стимулювали до розвитку. Завдяки вашій вимогливості ми започаткували нові проекти в роботі прес-служби ТОДА. 😉
Дякую кожному із моїх колег – за спільну якісну роботу. У яких би карколомних ситуаціях нам не доводилося бувати – все, що ми зробили разом, оцінюю як великий крок вперед!

Дякую моїй команді – ви чудові, творчі, працьовиті, націлені на перспективу. Тож, впевнена, що попереду у кожного із вас успішне майбутнє!

Дякую, моїм рідним та друзям – за терпіння до того, що часто не відповідала на ваші дзвінки, у свята була в районах, а не з вами… Дякую, що завжди підтримували і були поруч! :*

Що далі? еміграцію не планую)) і розглядаю варіанти участі в кількох, більш творчих проектах. Сфера PR- та мас-медіа залишається, держслужбі я наразі віддала своє)). Тож, на зв`язку!

p.s. інформація для медійників – найближчим часом з питань участі у заходах ТОДА, отримання коментарів, організації інтерв’ю, теле-, радіо-ефірів – звертайтеся до Ірини Кошіль – 067-252-86-95.”

На Тернопільщині жінка стала жертвою шахраїв

Польща спростила умови для українців