Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі “дев’ятка” в’їхала в “Хонду” на “бляхах” (ФОТО)

У Тернополі на  просп. Злуки, неподалік “Універсаму”, близько 8.05  вранці трапилось ДТП з матеріально-технічними збитками. Однак вона традиційно призвела до заторів –  автівки стоять  на “Сонячному”, “Канаді”, “Східному”.

За попередньою інформацією, “Дев’ятка” в’їхала на переході в HONDA Accord на іноземній реєстрації. У ДТП потерпілих немає, лише матеріальні збитки.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Тернополя,  на водія першої автівки патрульні склали протокол за ст. 124 КУпАП “Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна”. Щодо водія другої – винесено постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП “Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки”.

– Тернопіль – унікальне місто просто, – обурюється водій Михайло А.. – Можливо, не надто продумана транспортна розв’язка, бо в одному місці стається аварія, а затори утворюються в усіх кутках. От збирався оминути затор  на Злуки, поїхав через “Канаду”, на “Східний”, і  там також затори. А більше нема кудою!

Водії авто та пасажири громадського транспорту, які їхали з вул. Тарнавського та просп. Злуки теж потрапили в затор.

– В маршутці від дев’ятого училища до кільця біля “Універсаму” їхала, без перебільшення, хвилин двадцять, – розповідає тернополянка Тетяна. – В нас взагалі таке місто цікаво – тільки десь трапляється якась аварія, то відразу затори на годину, пише “20 хвилин”.

 

Біля Тернополя на гранаті підірвався поліцейський (ФОТО)

Нещастя на Тернопільщині: грибник в лісі знайшов неживу людину