Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни готуються до всеукраїнського мітингу автовласників

У Тернополі власники автомобілів на іноземній реєстрації готуються до всеукраїнського мітингу. Відбудеться дійство 6 вересня цього року. 

Мітингувальники за допомогою акції намагаються добитися, щоб в нашій країні діяли європейські умови розмитнення, а також припинилася дискримінація українського населення.

Активісти називають дискримінацією українців ситуації, коли через суд уповноважені органи змушують автовласників нерозмитненого транспорту виплачувати штраф. Зокрема громадськість дуже сколихнув недавній випадок, коли вищий адміністративний суд відібрав автомобіль і присудив чоловіку штраф у розмірі 420 тисяч гривень. Організовує акцію протесту громадське об’єднання «Авто Євро Сила».

Організатори закликають долучитися до всеукраїнського мітингу автовласників як на іноземній, так і на українській реєстрації, оскільки для всіх притаманна одна ціль – доступні автомобілі. Всім, хто небайдужий до запланованої акції, активісти рекомендують телефонувати за телефоном 0991452102, а також долучитись до вайбер-чату.

Як у Німеччині стажувався тернопільський медик (ФОТО)

На Тернопільщині блискавиця спалила будинок