Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські медики на чемоданах: у Польші скасували переатестацію для наших спеціалістів

Про це в ефірі телеканалу ZIK повідомив народний депутат з Тернополя Тарас Пастух.Політик про дізнався під зустрічей у міжсесійний період.

«На зустрічі з виборцями медики нам розповіли, що Польща скасувала додаткову атестацію для наших медпрацівників – лікарів і медсестер з України, – розповів Пастух. Тому люди, і це вже масове явище, не те що заявляють про готовність, а вже багато хто з медиків виїхав на роботу. А коли говоримо, мовляв медики через реформу завтра можуть опинитись без роботи, то ми за інше маємо переживати – нас не буде кому лікувати».
Гість програми відзначив, що сьогодні закривають ФАПи і те, що на сьогодні лікарня не може надати медичних послуг – це сьогоднішні реалії. І не міняти цього – означає благословити і дати загнивати
Тому сьогодні, на думку Тараса Пастуха, треба врятувати лікаря. «Можливо, реформа недосконала, можливо наступного року її треба буде підрегулювати, але те, що необхідно ухвалювати зараз – це очевидно і для лікарів, і для пацієнтів», – констатував нардеп.

Башту не візьмуть в патрульну поліцію через інвалідність?

Елітні школи Тернополя гірше здали ЗНО-2017 (Інфографіка)