МакДональдс є найбільшим клієнтом Coca-Cola, і ці дві компанії з 1955-го року підтримують унікальні стосунки.
Протягом багатьох років компанії створили систему постачання та виробництва коксуючих газованих напоїв у ресторанах McDonald’s.
The New York Times пояснює, що кока-кола у цих закладах не така на смак, бо до всіх інших ресторанів сироп коксу поставляється в поліетиленових пакетах, і тільки для МакДональдз Coca-Cola випускає сироп у бочках з нержавіючої сталі.
Це забезпечує його свіжість та відмінність.
У свою чергу The Independent додає, що секрет також у тому, як саме наливають напій – воду та сироп кока-кола попередньо охолоджують, перш ніж вона проходить дозатори.
Ви певно помічали, що соломинка у МакДональдса теж не така, як у всіх.
“Вона трохи ширше, ніж типова соломинка, тому смак коксового сиропу може вразити всі ваші смакові рецептори“, – пояснюють в McDonald’s.
This website uses cookies.