Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як оновити свій гардероб, щоб осінь була теплою

З настанням прохолодних осінніх днів ми бажаємо заповнити свої шафи максимально теплими, зручними та комфортними речами, щоб навіть, коли за вікном крапотітимуть перші краплі дощу чи висвистуватиме пронизливий вітер, відчувати затишок та тепло. Тому не дивно, що стильні в’язані жіночі светри та м’які кардигани поступово займають лідируючі позиції в категорії улюблених елементів гардеробу сучасної леді.

Жіночі кардигани, так само як светри і кофти для чоловіків стануть прекрасним доповненням образу не лише на робочу зустріч з партнерами чи заміську поїздку на природу з колегами, а й на традиційну суботню вечерю з рідними та близькими. Більше того, такі базові елементи капсульного гардеробу чудову гармонуватимуть зі стильними джинсами, класичними штанами, діловими спідницями та навіть сукнями!

Перед тим як купити новенький светр чи пуловер, зверніть особливу увагу на матеріал, з якого виготовлений виріб. Звісно, ми радимо надавати перевагу моделям з натуральним складом. Теплі вовняні чи кашемірові жіночі светри та в’язані кардигани чудово підійдуть для сніжних зимових днів. Одягнувши вироби з таких матеріалів, ви точно будете впевнені, що ніякі люті морози та пронизливі вітри Вам не страшні! Синтетичні, шовкові та бавовняні моделі краще залишити до теплих весняних чи осінніх вечорів, взимку їх носити не варто.

Різноманіття кольорової гами, дизайнів та фасонів просто вражає! Навіть найвимогливіша пані обов’язково знайде свою ідеальну модель светру. Проте, якщо ви ніяк не можете визначитись з вибором, зверніть увагу на класичні моделі теплого бежевого, молочного, коричневого чи білого кольорів. Зазвичай такі варіанти підходять майже всім і залишаються актуальними не один модний сезон.

Звичайно, якісні речі є досить дорогими. Проте, слід пам’ятати, що рано чи пізно усі речі відомих брендів з’являтимуться на сезонних розпродажах та масштабних сейлах. А отже, запасіться терпінням та не поспішайте за них переплачувати у нових колекціях. Пам’ятайте, що правильно обраний жіночий светр, толстовка чи кардиган стануть не лише теплим та комфортним елементом гардеробу, а й безпосередньо стильним доповненням вашого образу.

До Тернополя їде посланець США

На Тернопільщині жінка померла від ножового поранення