Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Які нові кафе відкрилися в Тернополі цього року? (ФОТО)

Кожен тернополянин тепер матиме змогу відвідати нові та незвичні, затишні кафе й ресторанчики. Останнім часом у Файному місті з’являється все більше приємних та цікавих закладів. Тож якщо вам набридла звична “кафешка”, пропонуємо свіжу підбірку. 

Кав’ярня “Скаварідка” вул. Валова 1. Цей заклад вже існує не так мало часу в Тернополі, але все ж його неможливо не згадати. Відвідувачів кав’ярні приваблює не тільки оригінальна назва, а й дивовижний інтер’єр. Тут скуштувати ароматну свіжопідсмажену каву можна не тільки на м’якому стільці, а й гойдаючись на качелі. Заклад більше підійде для молодих людей, хоча радує він усіх тернополян.

Рок-кафе «Le Rock» вул. О. Кульчицької. Нова кафешка з драйвово-музичною назвою притулилися між Львівською майстернею шоколаду і колишнім рестораном «Класік», вона є диковинкою, оскільки по-музичному незвична. З вулиці кафе практично непомітне, адже зливається з інтер’єром будівлі, в якій розташоване, та всередині дизайн зможе вас здивувати. Нарешті любителі рок-музику теж знайдуть собі затишне місце.

Ресторан-барбек’ю на озері “SpeakEasy”. Такий ресторан нещодавно з’явився на території тернопільської циганки. Однозначно, це позитивний американський відбиток в нашій українській культурі. Відгуки тернополян фантастичні, тож ми з впевненістю рекомендуємо вам відвідати цей заклад.

Щоденне кафе “Lampa”, вул. Грушевського, 1. Одне з найновіших закладів – відкриття було цього літа. Тут усіх вразив особливий дизайн кафе – завіса із яскравих ламп здивує будь-якого відвідувача. А також хто ж собі відмовить, щоб поласувати прохолодним літнім коктейлем?

Бар “Пасаж Адлера 13”, вул. О. Кульчицької. Така французька назва тісно пов’язана з історією нашого міста, адже так називалась теперішня вулиця Олени Кульчицької. Це чи не наймолодший тернопільський бар. Та найкраще в закладі не назва, а смачні напої та чудовий дизайн.

Ресторан «Йозеф Штрудель», вул. Замкова, 14. Чудовий та сучасний заклад сімейного типу. Родзинкою ресторану є смачна ароматна випічка та інші цікаві страви. Також діє кімната відпочинку для дітей. Заклад приймає замовлення на різноманітні бенкети та дитячі свята.

Чайхана «Айва», вул. Гетьмана Мазепи, 3. Заклад привабливий своїм східним дизайном. Пропонує відвідувачам страви узбецької кухні, що готуються за автентичними рецептами. А любителям тут пропонують неперевершений кальян та наливки на будь-який смак. Також у чайхані танцює колектив «Tamani Dance Studio».

«STONE street cafe», вул. Руська, 18. Найновіше кафе у Тернополі, інтер’єр якого здивує кожного. Яскраві лампи запалять світло у серцях затятих кавоманів. Заклад чудово підходить для розслаблених дружніх посиденьок.

Олександра Баліцька

Медики закликають тернополян задуматися над щепленням дітей

В Тернополі відкрили виставку, приурочену Чорнобильській трагедії